Menu

cursus 

Cursus  Interieur Styling & Ontwerp  : Binnenhuisarchitectuur / Projectinrichting
Ben je altijd al je interieur aan het veranderen?
Volg je graag de huidige trends op woongebied?
Zou je ook voor anderen aan de slag willen gaan met zijn / haar interieur ?
Wil je je talenten en creativiteit ontwikkelen en professionaliseren?
Dan is deze cursus beslist iets voor jou .

Cursus interieur Styling & Ontwerp   Binnenhuisarchitectuur 
In 10 lessen van 2, 5 uur komen de volgende onderwerpen aan bod: styling, kleur, moodboard, PVE,  plattegrond en perspectief tekenen, indeling, inrichting, menselijke maat , creativiteit. In kleine groepjes werken we ( handmatig ) diverse opdrachten uit tijdens de les. Tijdens de cursus kan er ook aandacht worden besteed aan  ver( bouw ) plannen of styling vragen  betreffende je eigen woning / bedrijf.  

Ben je enthousiast geworden en wil je door gaan dan kun je de vervolgcursus van 10 lessen volgen. Wil je uiteindelijk ook een vakdiploma halen dan moet je 30 lessen afronden en kun je je inschrijven voor een praktijkexamen binnenhuisarchitectuur  bij een onafhankelijk landelijk erkend examenburo. 

Cursus Interieur Styling & Ontwerp  Projectinrichting:  
10 lessen van 2, 5 uur nemen we een kijjkje in de keuken van de projectinrichting en wordt gewerkt aan opdrachten vanuit  retail, onderwijs, cultuur instellingen, horeca en kantoren.  Het  accent ligt op het bedenken van concepten  ( creatieve proces ) en ontwerpen van indeling, inrichting en materialisering. We werken vanuit fictieve maar ook bestaande situaties . De lessen zijn dan ook regelmatig op locatie. 

Cursus   Interieur Styling & Ontwerp  "Coaching on the job
Voor iedereen die zich professioneel wil gaan bezighouden met interieur ontwerp & uitvoering is er de mogelijkheid een cursus van 10 lessen van 3 uur te volgen . Hierin wordt gewerkt aan opdrachten die aangeleverd worden door de deelnemersen / of lopende opdrachten van de docent. Doel is ervaring op te doen in de praktijk, en een  netwerk op te bouwen waarmee de stap naar een eigen beroepspraktijk gemaakt kan worden. In kleine groepjes wordt individueel of gezamenlijk aan opdrachten voorparticulieren/ bedrijven/ instellingen gewerkt.  De lessen vinden 1 x per 14 dagen plaats in de Studio van Blok 72 . 

INFORMATIE / KOSTEN/ STARTDATA :  stuur een mailtje via ons contactformurmulier van Blok 72 voor de mogelijkheden. 

Docent : Birgit Tax interieur ontwerper en beeldend kunstenaar

Locatie : Krayenhoff  kazerne Nijmegen Molenveldlaan 134 6523 RN Nijmegen

Startdata: 3 x per jaar :  Okt/ jan/ april,  vrijdagen van  10.00 - 12. 30 en 13.30 - 16.00 uur   1 x per 14 dagen 10 lessen totaal. en optioneel zaterdagochtend . 10.00 - 12.30 uur.