Menu

badkamer design: van ontwerp tot realisatie

Een grote of kleine ruimte, met lastige hoeken of schuine wanden? Blok 72 ontwerpt elke badkamer op maat. Van uitgesproken design tot basic badkamers voor de kinderen. Wij vertalen uw persoonlijke wensen in creatieve en praktische oplossingen. Blok 72 is dealer van bijzondere designmerken als Ceadesign, bathsbyclay, NICdesign, Mooch, met een uitgebreid assortiment van tegels en sanitair, badkamermeubelen. Ook leveren wij maatwerk in materialen als corian, hout, composiet, metaal en glas. Desgewenst verzorgt ons team van specialisten de complete realisatie van uw badkamer: van (ver)bouw tot installatie.

Peter Jacobs heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk badkamers waarbij de ruimtelijke verdeling, het praktische gebruik, de duurzaamheid en de verfijnde afwerking veel aandacht krijgen. Vanuit zijn materialen kennis krijgen de badkamers een unieke uitstraling.

DE BESTE MERKEN EN UNIEKE DESIGNS

Blok 72 heeft ook de grootste selectie in Nijmegen van de beste designmerken. Of het gaat om ontwerp van eigen bodem zoals byCocoon, Clou, Instamat en design van over de hele wereld zoals Adhoc, Ceadesign, Rifra, NICdesign en Effegibi, nergens anders in de omgeving van Nijmegen kunt u zo’n ruime selectie aan topmerken vinden.