Menu

  Cursus  interieur Styling 

Ben je graag bezig met  het stylen van je woning, ga je verbouwen / verhuizen ?

Wil je je talenten en creativiteit ontwikkelen en hiervoor de juiste tools aangereikt krijgen ? 

Dan is deze cursus beslist iets voor jou . ( nb. ervaring of tekenvaardigheden zijn niet vereist )

GRATIS PROEFLES : het is altijd mogelijk om kosteloos een proefles te volgen.  Heb je hier belangstelling voor stuur dan een mail naar Tax@upcmail.nl of geef dit aan op onderstaand contactformulier. 

Cursus Interieur Styling 10 lessen 

vrijdagochtend 10.00 tot 12.30 uur 1x per 14 dagen

zaterdagochtend  10.00 tot 12.30 uu4 1 x per maand 

woensdagavond 1 x per 14 dagen 1900 tot 21.00 uur

In 10 lessen  komen de volgende onderwerpen aan bod: styling, kleurenplan, moodboard, PVE,  plattegrond en perspectief tekenen, indeling, inrichting, menselijke maat , creativiteit.  Er is een ruime keuze aan opdrachten ,waaruit je na het verwerven van de basis vaardigheden, zelf kunt selecteren  welke onderwerpen/opdrachten  voor jou interessant zijn.  Tijdens de cursus kan er ook aandacht worden besteed aan  ver(bouw ) plannen of styling vragen  betreffende je eigen woning / bedrijf.  We werken  ( bewust ) handmatig om zo de ontwerpvaardigheden eigen te maken. Dus geen labtop nodig.  De lessen zijn in 1 x per 14 dagen : op vrijdag van 10.00 - 12.30uur  of op woensdagavond 19..00 - 21.00 uur. . De kosten bedragen € 425 ,00 voor 10 lessen incl. gebruik van alle materialen .     Een gemiste les kan ( in overleg ) worden ingehaald.ook op een andere dag/avond.

Je kunt op elk moment in het jaar  de cursus starten.  De groep  bestaat uit zowel beginners als gevorderden van 25 tot 70 jaar.   Geen tekenervaring nodig. Na de basis lessen kun je zelf een voorkeur aangevenvoor styling of ontwerpopdrachten  of aan je eigen woning of voor iemand anders, werken.   

Vervolgcursussen :

Ben je enthousiast geworden en wil je door gaan dan kun je de vervolgcursus  van 10 lessen volgen . Na 20 lessen heb je voldoende vaardigheden / tools om  aan de slag te gaan.  Wil je ook voor anderen aan de slag dan is het wellicht interessant om de laatste serie lessen van 10 ook te volgen. Dan heb je alle tools om zelfstandig advies te geven aan anderen als interieur stylist/ ontwerper.

 

Cursus  Interieur   Projectinrichting / - Architectuur  :  
In 10 lessen van 2, 5 uur nemen we een kijkje in de keuken van de projectinrichting/architectuur  en wordt gewerkt aan opdrachten vanuit  retail, onderwijs, cultuur instellingen, horeca en kantoren.  Het  accent ligt op het bedenken van concepten  ( creatieve proces ) en ontwerpen van indeling, inrichting en materialisering  . We werken vanuit fictieve maar ook bestaande situaties en besteden ook veel aandacht aan het vooronderzoek. Deze cursus is mogelijk op vrijdagochtend 10.00 - 12.30 of woensdagavond 19.00 - 21.00 uur.  De kosten bedragen € 425,00 voor 10 lessen incl. gebruik van alle materialen .    Een gemiste les kan  ( in overleg ) worden ingehaald. 

Workshop  Interieur Styling : 

Ga je verbouwen of verhuizen en heb je geen tijd voor een cursus maar wil je specifiek voor jouw woning of bedrijf advies voor bv de indeling, inrichting, kleur, verlichting, materialisering : dan is het mogelijk een workshop te volgen van een halve dag bv van 10.00 - 12.30 of  13.30 - 16.30 uur  ( dag en tijden in overleg, weekend ook mogelijk ) Hierin kunnen we bv een sfeercollage maken, een indeling plan voor de plattegrond , kleurenplan. 

 Advies aan huis:

of geef je de voorkeur aan een interieur advies aan huis ?  In 2 uur kunnen alle vragen aan bod komen en richting gegeven worden aan een nieuw plan , ontwerp.  Zowel voor de indeling, verbouwing, kleur- materiaal advies  kan een advies aan huis heel verhelderend zijn.  Waarmee je meteen aan de slag kunt. 

INFORMATIE / STARTDATA :  je kunt op elk moment in het jaar een proefles volgen en  starten met de cursus !  stuur een mailtje via ons contactformurmulier van Blok 72 voor de mogelijkheden. 

Docent : Birgit Tax interieur ontwerper en beeldend kunstenaar  ( CRKBO geregistreerd docent )

Cursus Locatie: "in de oude werkplaats " 2e oude Heselaan 121 /123  Nijmegen - centrum   ( 5 min  lopen van NS station, parkeren in de straat deels vrij   )