Menu

  Cursussen interieur Styling & Ontwerp   -  corona Proof -

Cursus   Interieur Styling & Ontwerp Binnenhuisarchitectuur   / Cursus  Interieur Styling & Ontwerp  Projectinrichting-Architectuur 
Ben je altijd al je interieur aan het veranderen , ga je verhuizen of  bouwen/ verbouwen ?
Volg je graag de huidige trends op woongebied?
Zou je ook voor anderen aan de slag willen gaan met zijn / haar interieur ?
Wil je je talenten en creativiteit ontwikkelen en professionaliseren?
Dan is deze cursus beslist iets voor jou . ( nb. ervaring of tekenvaardigheden zijn niet vereist )

PROEFLES : het is altijd mogelijk om kosteloos een proefles te volgen.  Heb je hier belangstelling voor stuur dan een mail naar Tax@upcmail.nl of geef dit aan op onderstaand contactformulier. 

Cursus Interieur Styling & Ontwerp : Binnenhuisarchitectuur  

In 10 lessen van 2, 5 uur komen de volgende onderwerpen aan bod: styling, kleurenplan, moodboard, PVE,  plattegrond en perspectief tekenen, indeling, inrichting, menselijke maat , creativiteit.  Er is een ruime keuze aan opdrachten ,waaruit je na het verwerven van de basis vaardigheden, zelf kunt selecteren  welke onderwerpen/opdrachten  voor jou interessant zijn.  Tijdens de cursus kan er ook aandacht worden besteed aan  ver(bouw ) plannen of styling vragen  betreffende je eigen woning / bedrijf.  We werken  ( bewust ) handmatig om zo de ontwerpvaardigheden eigen te maken. Dus geen labtop nodig.    De lessen zijn in 1 x per 14 dagen op vrijdagochtend van 10.00 - 12.30uur  en op dinsdagavond 19.00 - 21.30 uur .

De kosten bedragen € 350,00 voor 10 lessen incl. gebruik van alle materialen .     Een gemiste les kan ( in overleg ) worden ingehaald. 

Vervolgcursussen / vakdiploma:

Ben je enthousiast geworden en wil je door gaan dan kun je de vervolgcursus ( halfgevorderden ) van 10 lessen volgen en afsluiten met het laatste deel van 10 lessen ( gevorderden ) . Na 30 lessen heb je voldoende vaardigheden / tools om zelf aan de slag te gaan.  Vrijblijvend kun je de 30 lessen afsluiten met een examen : binnenhuisarchtectuur vakdiploma . Dit examen wordt afgelegd bij een landelijk erkend examenburo en bestaat uit een praktijkopdracht, theorie examen en beoordeling portfolio.  Je kunt tijdens  de laatste cursus werken aan de praktijkopdracht en hier ook begeleiding bij krijgen .  Na deze cursus kun je ook doorstromen naar projectinrichting/ architectuur. 

Cursus  Interieur Styling & Ontwerp  Projectinrichting / - Architectuur  :  
In 10 lessen van 2, 5 uur nemen we een kijkje in de keuken van de projectinrichting/architectuur  en wordt gewerkt aan opdrachten vanuit  retail, onderwijs, cultuur instellingen, horeca en kantoren.  Het  accent ligt op het bedenken van concepten  ( creatieve proces ) en ontwerpen van indeling, inrichting en materialisering  . We werken vanuit fictieve maar ook bestaande situaties en besteden ook veel aandacht aan het vooronderzoek. Deze cursus is mogelijk op zowel vrijdagochtend 10.00 - 12.30 uur als dinsdagavond. van 19.00 - 21.30 uur.   

De kosten bedragen € 350,00 voor 10 lessen incl. gebruik van alle materialen .    Een gemiste les kan  ( in overleg ) worden ingehaald. 

Vervolgcursussen / vakdiploma:

Je kunt de basis cursus vervolgen met de 2e serie 10 lessen ( halfgevorderden ) en afronden met de 3e serie van 10 lessen ( gevorderden ) . Vrijblijvend kun je deze 30 lessen afsluiten met een examen : vakdiploma projectarchitectuur bij een landelijk erkend examen buro  en dit examen bestaat uit een praktijkopdracht  waar je tijdens de laatste cursus aan kunt werken en begeleiding krijgt. 

 

WORKSHOP  Interieur Styling & Ontwerp  

Ga je verbouwen of verhuizen en heb je geen tijd voor een cursus maar wil je specifiek voor jouw woning of bedrijf advies voor bv de indeling, inrichting, kleur, verlichting, materialisering : dan is het mogelijk een workshop te volgen van een halve dag bv van 13.30 - 17.30 uur ( dag en tijden in overleg, weekend ook mogelijk ) Hierin kunnen we bv een sfeercollage maken, een indeling plan voor de plattegrond ( graag bestaande plattegrond mee nemen ) , een verlichtingsplan, kleurenplan  en materiaalkeuze bespreken.  Deze workshop is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar ( bv voor de slaapkamer of chillruimte) . De workshop wordt vooraf in overleg  op maat opgesteld  . Prijs op aanvraag. 

INFORMATIE / STARTDATA :  stuur een mailtje via ons contactformurmulier van Blok 72 voor de mogelijkheden. 

Docent : Birgit Tax interieur ontwerper en beeldend kunstenaar  ( CRKBO geregistreerd docent )

Locatie: "in de oude werkplaats " 2e oude Heselaan 121   Nijmegen - centrum   ( 5 min  lopen van NS station, gratis parkeren   )

DE LOCATIE IS CORONA PROOF !  

Startdata: Jan/ febr en sept/ okt. Maar tussendoor instromen is  ook mogelijk . Of volg een gratis proefles !