Menu

Over ons

Peter Jacobs is in 1994 afgestudeerd aan de Academie Industriele Vormgeving in Eindhoven. Sindsdien houdt hij zich bezig met het ontwerpen en inrichten van maatwerk interieurs met als specialisme het ontwerp van design badkamers. Bij zijn ontwerpen krijgen vanuit de wensen van de klant functionaliteit en de juiste ruimtelijke verdeling veel aandacht. Om zich te onderscheiden van anderen is hij altijd binnen de wensen van de klant op zoek naar een uniek element binnen het plan. Een samenspel van kleur, vorm en materiaal. Een uitdaging blijft de zoektocht naar de grens binnen de toepasbaarheid van bestaande en nieuwe materialen. Een combinatie van ontwerp, een gekozen materiaal en productietechniek.

Als docent is hij 17 jaar actief geweest bij een opleidingscentrum in NIjmegen. Actief als examinator bij een landelijk examenbureau voor creatieve vakken. 

Birgit Tax heeft  in 1989 de kunstakademie in Arnhem afgerond en haar schilderijen zijn geexposeerd in diverse galeries in binnen- en buitenland Daarnaast is zij ook interieurvormgever (opleiding interior design) en  met name gericht op bedrijven en instellingen waar zij werkt vanuit een totaal concept van indeling, inrichting, grafische vormgeving en wand/plafond schilderingen op maat.  Maar ook geeft zij vanuit haar expertises styling advies aan huis. ( op het gebied van kleur, materiaal, indeling & inrichting ).

Birgit Tax is ook docent in de vakken interieurstyling  ( zie cursus Blok 72) en   kunstgeschiedenis & stijlenleer en trendwatching  ( Nia Academie) Tevens is zij  werkzaam als examinator bij een landelijk erkend examenbureau voor creatieve opleidingen.  

Maatwerk en een persoonlijk ontwerp 

dat is waar Peter en Birgit naar streven. Gezamenlijk met de opdrachtgevers vertalen wij de persoonlijke wensen binnen de mogelijkheden naar een high end resultaat waarin wij onze ervaring en deskundigheid toepassen en streven naar unieke orginele interieurvormgeving . Ook kunnen wij het project vanaf de eerste schets tot aan de realisatie uitvoeren/ begeleiden in uitvoering. 

Wij hebben projecten gerealiseerd/ begeleid o.a. in Nijmegen en omstreken, Arnhem, Zutphen, Bosch en Duin, Zeist, Utrecht, Baarn, Haarlem, Amsterdam, Eindhoven,Bunschoten,Gorinchem,  Diest (Belgie).