Menu

Over ons

Peter Jacobs is in 1994 afgestudeerd aan de Academie Industriele Vormgeving in Eindhoven. Sindsdien houdt hij zich bezig met het ontwerpen en inrichten van maatwerk interieurs met als specialisme het ontwerp van design badkamers. Bij zijn ontwerpen krijgen vanuit de wensen van de klant functionaliteit en de juiste ruimtelijke verdeling veel aandacht. Om zich te onderscheiden van anderen is hij altijd binnen de wensen van de klant op zoek naar een uniek element binnen het plan. Een samenspel van kleur, vorm en materiaal. Een uitdaging blijft de zoektocht naar de grens binnen de toepasbaarheid van bestaande en nieuwe materialen. Een combinatie van ontwerp, een gekozen materiaal en productietechniek.

Als docent is hij 17 jaar actief geweest bij een opleidingscentrum in NIjmegen. Actief als examinator bij een landelijk examenbureau voor creatieve vakken. 

Birgit Tax heeft  in 1989 de kunstakademie in Arnhem afgerond en haar schilderijen zijn geexposeerd in diverse galeries in binnen- en buitenland Daarnaast is zij ook interieurvormgever met name gericht op bedrijven en instellingen waar zij werkt vanuit een totaal concept van indeling, inrichting, grafische vormgeving en wand/plafond schilderingen op maat. 

Birgit Tax is ook docent ( binnenhuisarchitectuur en projectarchitectuur) aan de  opleiding Interior Design en geeft  cursussen Interieur styling & ontwerp. Tevens is zij  werkzaam als examinator bij een landelijk erkend examenbureau voor creatieve opleidingen. Met regelmaat  organiseert zij  4 daagse workshops art & design  op bijzondere locaties in Frankrijk, Spanje, Portugal 

Schilderijen en wandschilderingen door Birgit Tax. Naast interieurvormgeving bij Blok 72 houdt Birgit zich al meer dan 25 jaar bezig met schilderkunst in verschillende stijlen. In opdracht maakt zij ook schilderijen en wand- plafondschilderingen op maat op locatie. Steeds meer particulieren kiezen voor een ambachtelijk gedecoreerde wand. Elke unieke opdracht begint vanuit uw persoonlijke wens met bijvoorbeeld een onderwerp, thema, foto of techniek als uitgangspunt.

Wij hebben projecten gerealiseerd/ begeleid o.a. in Nijmegen en omstreken, Arnhem, Zutphen, Bosch en Duin, Zeist, Utrecht, Baarn, Haarlem, Amsterdam, Eindhoven,Bunschoten,Gorinchem,  Diest (Belgie).