Menu

Projecten

Blok 72 levert een totaal concept voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen. 

Pabo Han Arnhem
Voor de gangen van de faculteit van de Pabo hebben wij een ontwerp gemaakt met als uitgangspunt de door docenten aangeleverde texten van bekende personen uit het onderwijs/ geschiedenis/ sport/ muziek/ kunstwereld. Van de auteurs zijn portretten geschilderd die een samenspel aangaan met de tekstbanen op de pilaren en met de aangebrachte kleuren op de wanden en vloer . Het geheel levert een frisse eigentijdse uitstraling op. Met het doorvoeren van de kleur geel van de vloer naar de wand wordt een  optisch ruimtelijk effect gerealiseerd.

Ixspace Ixperium Han Nijmegen
Voor het lokaal Ixspace ( het doe / werk lokaal van het Ixperium ) hebben wij  een  ontwerp gemaakt voor een wandschildering    waarin de visie van Ixspace op een speelse, voor kinderen toegankelijke manier zichtbaar en herkenbaar is weergegeven in de kleuren van de huisstijl van Ixperium.  De wandschildering is rechtstreeks met acrylverf op de wand aangebracht en  door ons op locatie gerealiseerd. 

Ploegkeldertje
Het "'Ploegkeldertje", de bekende plek voor mooie en betaalbare gordijnstoffen bij plein 1944 in Nijmegen, moest verhuizen. Wij hebben een inrichting voor de nieuwe winkel gerealiseerd waarbij wij naast de eisen en wensen van de eigenaar een toegankelijke en werkbare ruimte hebben ingericht waarbij de klanten van deze speciaalzaak zich opnieuw thuis voelen. Het interieur is door ons ontworpen en op maat gemaakt. 

Gezondheidscentrum Danielsplein
Bij de totstandkoming van het Gezondheidscentrum Danielsplein zijjn we vanaf de eerste bouwtekening betrokken geweest . Wij hebben voor nagenoeg alle praktijken ( fysiotherapie, apotheek, thuiszorg, diverse medische praktijken, gezamenlijke vergaderruimte) de indeling en inrichting , logo, belettering en meubels op maat ontworpen en gerealiseerd.  Met wallprints van oude foto's van de wijk Hees (waar het gezondheidscentrum gevestigd is) hebben we een persoonlijke touch gegeven aan  de inrichting , een "feest van herkenning " voor de  buurtbewoners/bezoekers van het gezondheidscentrulm .

KUNSTWERK BIJ BLOK 72: Schilderijen en wandschilderingen door Birgit Tax

Naast interieurvormgeving bij Blok 72 houdt Birgit zich al meer dan 25 jaar bezig met schilderkunst in verschillende stijlen. Voor interieur en exterieur maakt zij  schilderijen en wand- plafondschilderingen op maat, ook op locatie. Steeds meer particulieren kiezen voor een ambachtelijk gedecoreerde wand. Elke unieke opdracht begint vanuit uw persoonlijke wens met bijvoorbeeld een onderwerp, thema, foto of techniek als uitgangspunt.