Menu

Projecten

Blok 72 levert een totaal concept voor winkels, bedrijven, kantoren en instellingen. 

Runnersworld (zie foto bovenaan)
Vanaf de eerste schets tot aan de opening vijf maanden later, hebben we met een klein team intensief samengewerkt . Tot in de kleinste details  is over alles nagedacht en  een onderscheidend concept ontworpen door ons . Een overzichtielijke en ruime winkel waarin de exptertise van Runners world in samenwerking met bekende sportmerken ,tot zijn recht komt.   Met als eye catcher de oefenloopbaan. Een stukje "beleving " voor de klanten van Runnersworld. 

Han Hogeschool Arnhem Nijmegen
Voor de faculteit Built & Environment hebben wij een bijdrage geleverd aan de aankleding van de faculteit waarbij de inhoud van de opleiding visueel zichtbaar en aantrekkelijk is geworden voor de studenten.  Met textn en foto;s zijn trappenhuis en wanden voorzien van prints en ook hebben wij een bouwkeet , balie en diverse werkplekken ontworpen waardoor de faculteit voor zowel studenten als medewerkers een herkenbare uitstraling heeft met alle kenmerken van de opleiding ( duurzaam bouwen , innovativiteit, samenwerking ).

Ploegkeldertje
Het "'Ploegkeldertje", de bekende plek voor mooie en betaalbare gordijnstoffen bij plein 1944 in Nijmegen, moest verhuizen. Wij hebben een inrichting voor de nieuwe winkel gerealiseerd waarbij wij naast de eisen en wensen van de eigenaar een toegankelijke en werkbare ruimte hebben ingericht waarbij de klanten van deze speciaalzaak zich opnieuw thuis voelen. Het interieur is door ons ontworpen en op maat gemaakt. 

Gezondheidscentrum Danielsplein
Bij de totstandkoming van het Gezondheidscentrum Danielsplein zijjn we vanaf de eerste bouwtekening betrokken geweest . Wij hebben voor nagenoeg alle praktijken ( fysiotherapie, apotheek, thuiszorg, diverse medische praktijken, gezamenlijke vergaderruimte) de indeling en inrichting , logo, belettering en meubels op maat ontworpen en gerealiseerd.  Met wallprints van oude foto's van de wijk Hees (waar het gezondheidscentrum gevestigd is) hebben we een persoonlijke touch gegeven aan  de inrichting , een "feest van herkenning " voor de  buurtbewoners/bezoekers van het gezondheidscentrulm .

KUNSTWERK BIJ BLOK 72: Schilderijen en wandschilderingen door Birgit Tax

Naast interieurvormgeving bij Blok 72 houdt Birgit zich al meer dan 25 jaar bezig met schilderkunst in verschillende stijlen. Voor interieur en exterieur maakt zij  schilderijen en wand- plafondschilderingen op maat, ook op locatie. Steeds meer particulieren kiezen voor een ambachtelijk gedecoreerde wand. Elke unieke opdracht begint vanuit uw persoonlijke wens met bijvoorbeeld een onderwerp, thema, foto of techniek als uitgangspunt.