Menu

  Interieur styling & ontwerp 

Heb je vragen en/of  wil je feedback over de styling, inrichting, indeling van je woning ?

Wil  je mogelijkheden  en plannen voor  een verbouwing overleggen ? 

of de  styling, indeling en inrichting van een nieuwe woning bespreken ? 

 Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies aan huis of volg een korte 

cursus van 5 lessen of een eenmalige workshop.

 

MAATWERK 

Het kan erg fijn zijn om met een deskundige te brainstormen over alle keuzes en de 

gevolgen van keuzes  op het gebied van materialen, kleuren, inrichting. 

We kijken naar de persoonlijke smaak en wensen . Hierbij houden we ook rekening met de functionaliteit en gebruik van de ruimte .

Vanuit  onze expertise en ervaring kunnen we concrete feedback geven op bestaande plannen en mee denken in

andere mogelijkheden.

Een  persoonlijke advies kan verhelderend werken ,nieuwe opties geen waarmee je direct aan de slag kunt gaan en een volgende stap kunt maken in de

styling/ verbouw/ bouwplannen.  Het kan erg fijn zijn met een deskundige te brainstormen en wellicht ontstaan er nieuwe keuzes of andere inzichten . 

INTERIEURADVIES  inplannen :  Heb je belangstelling voor een persoonlijk advies dan kun je een mailtje sturen naar info@blok72.nl met een voorstel voor datum /tijdstip.  Het is ook mogelijk om in het weekend een afspraak te plannen. 

   

Workshop en / of cursus  Interieur Styling : 

Ga je verbouwen of verhuizen en  wil je zelf aan de slag en ontwerp skills verwerven of  specifiek voor jouw woning of bedrijf advies voor bv de indeling, inrichting, kleur, verlichting, materialisering : dan is het mogelijk een workshop te volgen van een halve dag bv van 10.00 - 12.30 of  13.30 - 16.30 uur  ( dag en tijden in overleg, weekend ook mogelijk ) Hierin kun je  bv een sfeercollage maken, een indeling plan voor de plattegrond , kleurenplan. Dit kan vanaf 2 personen tot max 12 personen.  ( de workshops interieur styling zijn ook heel geschikt voor groepen ) De workshop kan gegeven worden op locatie in Nijmegen of elders ( in overleg )  De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie ( huur) .

Het is ook mogelijk een korte cursus van 5 lessen  van 2, 5 uur te volgen. De eerstvolgende cursus start vrijdagochtend 17 maart 2023 van 10.00 to 12.30 uur . locatie centrum Nijmegen. In deze lessen kun je zelf bepalen aan welke onderdelen je wil werken. bv moodboard maken en vertalen naar inrichting, plattegrond indelen en inrichten ( vlekkenplan, routing ) , kleuren en materialen, verlichtingsplan, 3d schetsen en perspectieftekenen.   Je kunt ook aan de slag met je eigen woning  als je gaat  verbouwen, opnieuw  je bestaande woning wil stylen , of  naar een nieuwbouw woning gaat verhuizen. 

De kosten voor 5 lessen zijn € 195,00 incl gebruik van alle materialen  behalve woontijdschriften ( deze graag  zelf meenemen ). 

 

Interesse in een workshop of cursus ( start half maart 2023 )  :   stuur een mailtje via ons contactformurmulier van Blok 72 voor de mogelijkheden. 

docent : Birgit Tax  CRKBO geregistreerd