Menu

Ontwerp, styling en verbouwing van uw complete interieur en woning

Niets is zo persoonlijk als een interieur. Een interieur dat bij u past, geeft rust en energie. Bij Blok 72 kunt u terecht voor de inrichting van uw woonkamer, maatwerk badkamer, complete interieurontwerp of verbouwing van uw huis. Wij geven u adviezen op maat over (her)inrichting, indeling en verbouwing. Uiteraard met uw wensen als uitgangspunt. Blok 72 biedt ook furniture design. Unieke tafels, banken en kasten op maat ontworpen door Peter Jacobs.

Blok 72 heeft ruime ervaring en expertise op het gebied van badkamer- en interieurontwerp in Nijmegen en omgeving. Wij kunnen ook bij u langskomen om het ontwerp op uw interieur af te stemmen en de mogelijkheden met u te bespreken. 

verbouwen en bouwbegeleiding

Blok72 werkt samen met u een persoonlijk (her)inrichting-  of verbouwingsplan uit. Wij regelen de verbouwing van A tot Z. Van eerste schtes, bouwtekeningen, bouwaanvraag, aanbesteding en begeleiding bij realisatie tot laaste detail in de afwerking. Voor de uitvoer werken wij samen met gerenomeerde bedrijven en gespecialiseerde vakmensen. Ook bij casco opgeleverde woningen zijn wij vaak betrokken bij de afbouw. Met name de afbouw van badkamer en toiletten worden door ons uitgevoerd.